уторак, мај 26, 2009

grand r.4 коментара:

Igor Gejo је рекао...

Bravo Bubi majstore! Lep silver bass, ja sam imao jednog prosle godine - izgleda da ga ipak ima u G riveru samo ga treba naci. Gde si bio - koji deo granda?

Evelin је рекао...

Bili smo malo iznad cayugeimai 7 smudjeva 1 je bio oko kilu drugi mali dosta basova i somova

Igor Gejo је рекао...

Znaci smudj je definitivno sada u dubljoj i mirnijoj vodi, i Vesko sto je uhvatio onog veceg pre dve nedelje takodje je bilo na mirnom i dubljem mestu. verovatno ce tu i biti sve dok se temperatura vode ne poveca - moje misljenje...
Vidis sto se soma tice pre dve nedelje nismo imali ni jednog a mislim ni prosle nedelje, Vesko i Branko kad su bili... mi smo bili uzvodno, naravno.

vesko је рекао...

Bravo Dr. Bubi!Dobri primerci silver basa,nadam se da ste ih testirali na rostilju (ukusniji je od small i largemouth basova a otvoren je za lov cele godine).Sto se tice Igorove teorije o smudju ide obrnuto,toplija voda smudja trazi u dubljoj vodi(osim rano izjutra i uvece kada izlazi na brzake).To sto ga mi sada hvatamo u dubljoj vodi je malo neobicno. Nadam se da pravi okrsaji tek predstoje i da cemo ga nalaziti malo uzvodno na nama dobro poznatim udarnim mestima!