четвртак, новембар 20, 2008

20.11.2008




Tuzna slika Pajo slomio stap?


Sat i po pecanja 2 komada i jedna spala .

4 коментара:

Evelin је рекао...

Dan zapoceo super prvi zabac treca secunda udarac i izvucen laker nakon desetak minuta borbe.

vesko је рекао...

Kao prvo Paji moje iskreno saucesce,stap se kupi nedaj boze da je slomio nogu!Drugo,ja mu zavrsavam stap tako da vec u nedelju moze da ga proba,trece Eveline gde ti je stap sto ti je drugar prepravio!?I na kraju Eveline ne stavljaj bas svaku ribu sto upecas jer ti je kum ves na ivici nervnog sloma,vec dva dana kopa gliste a stapovi su mu kod ulaznih vrata!!!

Evelin је рекао...

Moj druze Veseli ja imam osjecaje za moga kuma i ne stavljam bas sve slicice.a kao drugo stap je spreman za nedjelju posto i ti dolazis to mora da bude svecano otvorenje i da se malo zalije da bude srecniji.

Damir је рекао...

Sta reci na ove komentare?Jednostavno ne postavljati vise slike (ili video)posto stavis svaku sliku(video)onda to nekima predje u dosadu pa jednostavno krenu sa za......... .Posto je to za njih nemoguca misija.Ponosan sam na predhodni turnir ( "posebno na organizatora jer smo to fino ozvanicili i naravno zalili")u iscekivanju je treci po redu TROUT TURNAMENT bloga VERUJEM NA REC nadam se da ce ekipa biti spremna i da ce svi ucestovati da nece biti onih koji zele vjezbati flot real.Kume sve cestitke za prikazane ulove i stani malo postajes nocna mora za pojedince.