уторак, јул 29, 2008

Nipising i gost iz Japana






Nikako da sednem i da postavim slike sa vikenda na Nipisingu, gde smo prosle nedelje Pedja i ja vodili gosta iz Japana (ovoga puta pravog profesionalaca) Naime Kobajashi san je odlucio da prevali pola sveta da bi proveo vikend pecajuci na Nipisingu. Bio je odusevljen akcijom iako nije bilo nekih trofeja, jer kako kaze u japanu imaju basa, al nemaju stuku (koju inace i on zove stuka jer je pecao u Rumuniji dok je radio tamo, a tamo bio sa nasim ljudima). Kobajashi je naravno poneo i svoj pribor (to na satoru je sve njegovo) gde sam izbrojao 4 glx-a 2 GL-3 i neke stapove koje prvi put vidim a kaze mi da su takodje g-loomis al za japansko trziste. imao je i 8 bait casting masinica - shimano (neznam model) i 3 spining - stele naravno!
Drzali su ga na carini kada je dosao sat vremena jer su mislili da ce da prodaje opremu ovde!
Inace Kobajashi ima i gomilu prijatelja u japanu za koje kaze da su jos ludji od njega, neki su i pravi profesionalci, a neki pisu za neke ribolovacke casopise. Dogovor je da ih sledeci put dovede, a probcu da pre toga stupoim sa njim u kontakt i da nalepim i link sa njegovog bloga - nece se nista razumemo - al nema veze - ce gledamo slike!
Od slika ovo su samo neke (sa Kobajashijevog aparata (NIKON D3), sa Pedjinog (NIKON D300) nisam stigao da skinem - a svoj nisam ni nosio zbog kompleksa naravno!

3 коментара:

Damir је рекао...

Bravo Igore napokon neko da osvjezi ovaj blog izgleda da se vema malo izlazi na vodu,svaka cast jos jednom.

Анониман је рекао...

Jeste, ne mogu da vjerujem da bas niko nikakav mamac nije umocio u vodu zadnjih mjesec dana. A ovaj dzapaneze stvarno ponjeo opreme kao da ce svu ribu da uhvati u Ontariju. Bilo kako bilo drago mi da vidim nove slicice.

S

zoki је рекао...

Sine Nebojsa (mali noj iz crtanog filma) nemoj da se uzbudjujes oko foto aparata.Meni veca tuga za tvoj sat,njegove stapove,dzip+camac,vase jezero kao i stuke koje su ovde vrsta
u izumiranju...