субота, јун 28, 2008

Slike Iz Srbije





Alo ljudi!!! Sta je bre ovo??? Peca li neko tamo po kanadi?
Ovde (Nis - Srbija) nije bilo puno vremena za to al sam ipak ugrabio par sati da skoknem sa mojim prijateljem Milosem do Timoka - kod Knjazevca. Timok je predivna recica, Puna mladji ali ne i krupnije ribe - koja je prosle godine pobivena od strane Dzervina. Bilo je par klenova kod obojice i to je sve. Bilo kako bilo, bio je to lep dozivljaj. Inace na ostalim sllikama vidite naseg prijatelja Kimija koji je bio na TV-u sa tostolobikom od 36 kg. Kako ga je uhvatio - niko nezna... al OK riba stvarno jeste interesantna.
Pozdrav
i BISTRO

5 коментара:

vesko је рекао...

Peca se i ovamo ali se ne slika nesto puno tako da bez slika nema ni izvestaja!?Juce u subotu je bilo otvaranje basa i to bukvalno,ja bio sam i od basova nije moglo da se zivi.Sto se tice smudjeva samo tri komada(dva sto bi rekao Meho "cakijasa",malo veci od varalice i jedan dobar oko kilo),uhvacen je i jedan som oko 5 kila koji je bio uslikan telefonom i obecavam cim nadjem opremu da prebacim slike na kompjuter bice objavljeno.Inace bili smo ja i Damir danas (29 jun) i dosta manje akcije.Ja samo 5-6 basova i par manjih somica a Damir isto nesto basova i nesto somova i tri smudja,od toga jedan odnet kuci.Toliko za ovaj vikend,inace za tvoju informaciju Grand R. je malo veca i prilicno mutna,tako da za lose rezultate krivimo nepovoljne uslove.Vidimo se u sredu i HAPPY CANADA DAY!!!

Igor Gejo је рекао...

Happy bate i vama!!!
nadam se da ce da se razbistri do sledeceg vikenda, a ta prica o basovima me bas raduje. Nego jel Damir navatao te somove i smudjeve na musicarenje il je odustao?

Damir је рекао...

Igore nisam ja odustao jedino imam stanku posto mi je prsluk sa opremom za musicarenje kod tebe ostao ,pa reko vratit cu se malo dziganju dok se ne vratis a i da nesto ulovim.

Igor Gejo је рекао...

ma daj ne zezaj... pa Vesko je mogao da ti otvori, mogao si da uzmes...
Al dobro evo jos malo pa ce se vidimo...

Evelin је рекао...

Pozdrav Igoru i sretan povratak.Vidimo se na vodi.